Wednesday, 21 March 2012

:: Hari Paling Gembira::

-Assalamualaikum...-
Korang apa khabar?sihat?Harap kporang sihat lew kan.....semalam 20/3...nak tau hari apa???hah...yg tu hari lahir saya.....walaupun saya tak berharap apa-apa,tapi semalam memang saya happy sangat sampai nak menangis pown ada.....hah nak tau kenapa EMI rasa nak menangis pown ada...memang terharu sangat-sangat.....
         diorang pulaukan saya selama satu hari untuk berbincang membuat kejutan pada saya...memang hari isnin tur saya sedih sebab kawan baik saya pulaukan saya sorang-sorang......then hari selasa tur pown saya kene pulau juga....sedih betul....tiba-tiba...kawan saya ajak pergi tandas then saya follow..tiba-tiba....pegi balik kat kantin dorang nyanyikan lagu ":HAPPY BIRTHDAY"....wah.....terharu betul time tu...hampir nak menitik air mata ni...then dorang suapkan kek pulak......

             then kat umah,ibu pulak beli kan kek...kek coklat pulak tur.....my favaourite..........present pun ibu bagi coklat.....tau lah anak ibu ni suka coklat tapi jangan lah sampai present pown bagi coklat......lepas tur...ibu suap kan saya makan kek....hohohoh....terharu betul.........

                Present??Nak tau kawan-kawan saya bagi present apa????hah ada yg bg frame gambar and key chain.....ibu??kan tadi dah cakap...ibu bagi coklat...... =,=.....

apa-apa pun.....terima kasih ibu.....terima kasih kawan-kawan baik ku.......sayang korang forever........ ^_^....muahhhhh...........

::Suka?Like jer.^_^::

3 comments:

princesspink said...

terharu !! ohh .. :D

bloger_girl said...

@princesspink
mesti arh...korang rancang tanpa aq......suka buat suprised!!!!!!!!!^_^

princesspink said...

hahhaha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012.All Right Reserved by Blogger_Girl.